Malenka Photography


Engedjétek meg, hogy elrepítselek Titeket Malenka csodálatos világába...
egy olyan világba, ahol az ember újra gyermeknek érezheti magát, ahol nincs múlt, nincs jövő, csak az elvarázsolt jelen, ahol leírhatatlan érzések veszik birtokába az embert, amit soha el nem felejt.
Ezt a helyet álmodta meg és valósította meg Klárcsi, becses nevén Erdei Klára, akivel 2013. februárjában volt szerencsém megismerkedni, amikor is különleges és egyedi dekorációs tárgyakat szerzett be új munkájához, a fotózáshoz.
A fotózás iránti szerelme kismamaként kezdődött, szerette volna megörökíteni kislánya, Maléna megérkezése előtti  és utáni pillanatokat, így ezeket a csodás eseményeket egy fotókuckóban örökítette meg. Ekkor varázsolódott el teljesen, azóta is a tündérpor körülveszi, amit mindenkivel szeretne megosztani ....így fotóiskolába iratkozott, megtervezte, megvalósította műtermét...azt csinálja amit mindennél jobban szeret, egy életet, egy csodát örökíthet meg!

"A célom egy nyugati szintű fotóstúdió vidékiesítése, ahol számtalan kellékkel felkészülten várom a családokat, hogy együtt megörökítsük rövidke életünk legcsodásabb pillanatait, és könnyes pillanatokat csempésszek nagyanyáink szemébe! :) "


Látogassatok el Malenka oldalára még több képért és engedjétek, hogy titeket is magával ragadjon az a leírhatatlan érzés, amit Klárcsi és csodás világa áraszt magából !



Klárcsi és Maléna